Programul de 1 Decembrie la Călărași

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Primăria Municipiului Călărași invită călărășenii să se bucure de sărbătoarea tuturor românilor, atât prin participarea la manifestările oficiale dedicate acestui eveniment, cât şi prin gustarea tradiţionalului meniu de 1 Decembrie, fasolea cu ciolan.

Festivităţile vor începe la ora 10:50, la Monumentul Eroilor – Intersectia Orizont, cu întampinarea Prefectului Judetului Calarasi, prezentarea onorului, salutul drapelului de lupta, trecerea in revista a formatiei si ocuparea locului in dispozitiv, intonarea imnului national al Romaniei, slujba religioasă, urmată de rostirea alocuțiunilor referitoarea la sarbatorirea Zilei Armatei Romaniei  Prefect Valentin BARBU.

Programul artistic al Zilei Naționale va fi realizat de elevii călărășeni. După ceremonia de depunere a coroanelor, jerbe și buchetelor de flori, personalul militar va defila și va prezenta tehnica din dotare.

Imediat după finalizarea paradei, activitățile se mută pe în Piața Big, astfel că în jurul orei 12:00 va începe distribuirea meniului tradiţional de fasole. Porțiile vor fi oferite în caserole, în două puncte de distribuţie, foisor si in fata magazinului ALDIS

La mulţi ani, România! La mulţi ani, Călărași!

Despre Autor