Publicitate on-line Călărași100.ro

Majoritatea vizitatorilor noștri (80%) sunt din Romania, 15% din Europa (Spania, Italia, Germania, Franța, Marea Britanie, Belgia etc.), 6% din alte tari (SUA, Canada, Israel etc.), au vârsta cuprinsă între 25 si 55 de ani, studii medii sau superioare si sunt interesați de produse, servicii și alte lucruri pe care le pot avea după doar câteva click-uri pe internet.

Aveți astfel posibilitatea de a va adresa unui public larg si obișnuit sa utilizeze internetul atât pentru căutări, dar si pentru achiziționarea de servicii, prin postarea unui banner publicitar sau a unui link-text in paginile site-ului Calarasi100.ro

Cu toții folosim într-o formă sau alta rețelele sociale, și este dificil să ne concepem viețile fără interacțiunea permanentă cu cercul social în mediul electronic. De la prima ceașcă de cafea băută dimineața în compania ultimelor postări ale prietenilor și până la alegerea colaboratorilor și a campaniilor în care alegem să ne implicăm, totul are tendința de a se strânge și omogeniza în jurul acestor rețele.

Prețul unui material tip Advertisement  (200/600 cuvinte) este 500 lei.


Vă mai putem oferi …

In cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de creare bannere publicitarebannere web. Scopul acestor bannere este de a creste numărul vizitatorilor de pe un site web, promovarea prin bannere publicitare a unor produse, indiferent ca sunt bannere animate (bannere flash, bannere .gif) sau bannere statice (bannere jpeg). Un banner poate conține imagini, texte publicitare, animații, logo, etc.

Ofertă format durată execuție 7 zile  14 zile  30 zile
Banner head site  animație .flash 2 zile 400 euro 600 euro 800 euro
Banner head site animate .gif  2 zile 300 euro 400 euro 600 euro
Banner head site statice .jpg o zi 200 euro 350 euro 550 euro
Materialul va fi pus la dispoziție de client. Crearea unui astfel de banner va genera costuri suplimentare.
VIDEO Tik Tok Video durată realizare 1 materiale 2 materiale 3 materiale
Postare Tik Tok Testiomonial 3/5 zile 100  euro 200  euro 300  euro
Postare Tik Tok Promovare produs 3/5 zile 100  euro 200  euro 200  euro
Postare Tik Tok Grafică animată 3/5 zile 100  euro 200  euro 300  euro
Postare Tik Tok Colaj imagini /fundal audio 3/5 zile 100  euro 200  euro 300  euro

Materialul va fi pus la dispoziție de client. Crearea unui astfel de banner va genera costuri suplimentare.

Ofertă format durată execuție 7 zile  14 zile  30 zile 6 luni 12 luni
Banner250 x 250 px   animație .flash 4 zile 200 euro 400 euro 600 euro negociere negociere
Banner 250 x 250 px  animate .gif  3 zile 200 euro 300 euro 500 euro negociere negociere
Banner 250 x 250 px  statice .jpg o zi 150 euro 250 euro 450 euro negociere negociere

Clientul poate veni cu macheta/logo-ul deja făcut, respectând limitele admise de site. Prețurile pentru o campanie de publicitate de timp banner, amplasată în partea dreaptă, zonă vizibilă la accesarea oricărei pagini sau categorii a site-ului.


De asemenea, vă putem promova afacerea, produsele sau serviciile prin intermediul platformelor de socializare pe care le administrăm: TikTok, Facebook și Instagram, fiind cel mai ușor să ajungi la un impact important care să-ți propulseze serviciile sau ofertele tale!

Dacă ai nevoie de consultanță în social-media și vrei să știi cum să-ți promovezi singur produsul și nu știi cum să începi, te putem ajuta cu câteva sfaturi! Contactează-ne sau lasă-ne un mesaj la numărul din secțiunea Contact.

Putem chiar să îți creăm un site web bine optimizat și foarte ușor de folosit care să-ți crească vânzările și vizibilitatea în online.


CREEAȚIE LOGO/CARȚI VIZITĂ/FLAYERE/PLIANTE/MAPE PREZENTARE/SEMNATURI E-MAIL

Pret logo- pret creare sigla
Pret logo (pret sigla sau emblema) – 50 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, png, pdf, etc. Vor fi minim 10 propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi design carti de vizita
Pret design carti de vizita – 50 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi design mape de prezentare
Pret design mape de prezentare – 80 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi realizare antet
Pret realizare antet – 20 euro + TVA. Durata de lucru: 1-2 zile. Livrare format Word sau vectorial Corel, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi realizare semnatura e-mail
Pret realizare semnatura e-mail – 20 euro + TVA. Durata de lucru: 1-2 zile. Livrare format HTML. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi grafica flyere si pliante
Pret realizare flyere – 30 euro + TVA (design fata + verso)

Pret realizare pliante – 30 euro + TVA (design fata + verso)

 


OFERTA COMUNICATE DE PRESĂ

Ce îți oferim?

 • Postare de comunicate grupate pe categorii de interes:

Călărași100.ro iți oferă posibilitatea de a posta comunicate de presă, încadrându-le în categorii de interes. Astfel poți transmite publicului tău țintă informații despre inaugurări, lansări de produse, evenimente importante din viața companiei pe care o reprezinți sau poți fi la curent cu noutățile din domeniul în care activezi.

Oferta Călărași100.ro – Comunicate

 • Alege pachetul de 1 comunicat și primești BONUS* 1 Comunicat
 • Alege pachetul de 5 comunicate și primești BONUS* 2 Comunicate
 • Alege pachetul de 10 comunicate și primești BONUS* 5 Comunicate

* Indiferent de pachetul ales, BONUSUL va fi activat pe contul dumneavoastră după efectuarea plății și activarea pachetului de comunicate.

 • Dimennsiunea textului realizat de beneficiar să nu depășească  3000 caractere;
 • Posibilitatea de a adauga materialul în 2 categorii din lista disponibilă pe platformă;
 • Adaugi 2 -3 hyperlink-uri pe anumite cuvinte cheie;
 • Încarci o fotografie reprezentativă*;
 • Poți solicita editarea comunicatului în primele 24 de ore, în cazul identificării unei greșeli;
 • Îți păstram compania în baza de date și îi inserăm descrierea în motorul de căutare.

ATENȚIE!

 • Conținutul unui pachet de comunicate, poate fi consumat în termen de 6 luni de la data achiziției și activării pachetului. După expirarea acestei perioade, comunicatele neconsumate, nu vor mai putea fi utilizate. (se aplică indiferent de pachetul achiziționat: 1, 5 sau 10 comunicate);
 • Toate  comunicatele postate și aprobate pe platforma Călărași100.ro rămân vizibile și după expirarea perioadei de valabilitate a pachetului. (se aplică indiferent de pachetul achiziționat: 1, 5 sau 10 comunicate);
 • Înainte de publicare, fiecare comunicat va fi supus unui proces de aprobare în maxim 24 de ore de la trimiterea comunicatului spre publicare;
 • Utilizatorii au acces la informații legate de starea curentă a comunicatelor achiziționate.

Cum se pot achiziționa pachetele de comunicate?

Pentru achiziționarea pachetelor de comunicate de presă este necesar doar să ne contactați la numărul de telefon 0735.128.255 sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail stiri@calarasi100.ro.

Pentru a adăuga un comunicat de presa este suficient sa ne trimiteti un mail care sa contina:
Comunicatul de presa, imaginea dorita, domeniile de interes, informațiile de contact si tagurile dorite. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti comunicatul de presa, iar noi ne vom ocupa mai departe de publicarea acestuia.

Procedura de publicare a unui comunicat de presa este mult mai usoara asa, iar noi ne angajam sa publicam comunicatul în maxim 24 de ore de la trimiterea  acestuia. Alegeți un comunicat si solicitati o oferta!

Cum poți efectua plata?

Plata serviciilor achiziționate se poate face în contul bancar  RO78BTRLRONCRT0448641101 deschis la Banca Tarnsilvania, sau Card Bancar (prin intermediul sistemului securizat NETOPIA – mobilPay.ro).

Pentru informații suplimentare sau sugestii ne poți contacta prin e-mail la: stiri@calarasi100.ro