VIDEO. Scăpări de gaze pe str. Panduri, bloc H2, sc. C

Astăzi, 09.01.2019, orele 17.10, pompierii militari din cadrul I.S.U. Călărași au fost solicitați pentru a interveni pe str. Panduri, la blocul H2, scara C, unde s-au sesizat scăpări de gaze pe scară. Sesizarea a fost făcută de către un vecin care a simțit miros puternic de gaze în scara blocului.

Locatarii de la etajul 1 au afirmat că mirosul de gaze s-ar fi simțit de ieri, dar au crezut că nu este nimic grav. Pompierii au identificat sursa scăpărilor de gaze la etajul 2, apartament nr. 7. O echipă Distrigaz a intervenit la solicitare după aproximativ 10 minute.  Iluminatul și alimentarea cu gaze au fost oprite de pompieri.

S-a efectuat aerisirea mecanică a scării de bloc, deschizându-se geamurile și ușile din scara blocului. Măsurătorile realizate de pompieri au înregistrat o concentrație de 1.5 la etajul în cauză, iar la etajul 3 s-a înregistrat o concentrație de 2.5.

Cauza scurgerilor de gaze a fost identificată în timp util de către ISU Călărași și Distrigaz. S-a constatat faptul că în apartamentul cu numărul 7, situat la etajul 2, un robinet al centralei de gaze prezenta o stare de deteriorare. 

Scapari de gaze în mun. Călărași, zona MecantuAsigurare masuri prevenire S.U. in mun. Calarasi, zona Mircea Voda. (Mecantu) Bloc H2 sc. C, et. 2

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Miercuri, 9 ianuarie 2019

Despre Autor