VIDEO. Pro România/ Răzvan Meseșeanu și Virgil Dumbravă prezintă noua echipă a partidului. Vor fi organizate alegeri interne în toate organizațiile teritoriale

Joi, 12 decembrie 2019, la sediul PRO România – filiala Călărași a avut loc o conferință de presă  susținută de coordonatorii Răzvan Meseșeanu și Virgil Dumbravă. 

Răzvan Meseșeanu a început conferința anunțând că Pro România se pregătește de alegeri interne care vor avea loc până la sfârșitul lunii februarie 2020. Atunci vor fi stabiliţi şi candidaţii pentru alegerile locale ce vor avea loc tot anul anul viitor. „Până la sfârşitul lunii februarie vom avea, în sfârşit alegeri interne în cadrul organizaţiilor noastre teritoriale, precm şi la nivelul filialei judeţene. Este un aspect pe care-l doreau foarte mulţi şi iată că de la Bucureşti s-a considerat că e momentul ca noi să dăm acest examen în faţa propriilor suporteri, a colegilor noştri pentru a ne legitima ca structuri de conducere.”declară M. Răzvan în cadrul conferinței de presă

CANDIDAȚII PRO ROMÂNIA PENTRU CĂLĂRAȘI

Coordonatorul Răzvan Meseșeanu a anunțat, tot în cadrul conferinței că urmează să se lanseze candidații pentru primărie, consilierii locali, Consiliul Județean și alte instituții.

„Până la sfârşitul lunii februarie, avem de gând să lansăm în spaţiul public candidaţii pentru primării, Consiliile locale, Consiliul Judeţean precum şi pentru preşedinţia acestei instituţii importante pentru administraţia publică locală şi vă asigur că vom încerca să avem liste complete, absolut în toate unităţile administrativ tereitoriale. Vom încerca să facem acest lucru şi veţi vedea la momentul respectiv dacă avem surprize, dacă mergem cu oameni noi, cu persoane care au mai făcut sau nu politică”.

AUREL STAN ȘI MARIUS NEDELCU, NOII MEMBRI AI PARTIDULUI

Fostul primar al comunei Cuza Vodă, Aurel Stan s-a alăturat formațiunii politice condusă de Răzvan Meseșeanu și Virgil Dumbravă. Aurel Stan a fost primar 8 ani de zile, adică, două mandate. Marius Nedelcu, un tânăr antreprenor din Chiselet, a venit alături de această echipă pentru a încerca să schimbe ceva în localitatea de unde acesta provine. Spune că este ambițios și va lupta pentru ceea ce-și dorește.

Răzvan Meseșeanu: Singurul partid care poate să mai facă opoziţie este PRO România!

PRO România este singurul partid de opoziţie, atât la nivel central cât şi local. „Singurul partid care poate să mai facă opoziţie este PRO România. La nivel naţional şi la nivel judeţean. Este singurul partid de opoziţie. Vom încerca să monitorizăm tot ce înseamnă consilii locale prin echipele noastre din fiecare localitate, tot ce înseamnă Consiliul Judeţean, instituţii deconcentrate, cu puţinii oameni pe care se consideră că-i avem” a spus coordonatorul Pro România, Meseșeanu Răzvan

Virgil Dumbravă: Locul meu în Pro România se datorează prietenului meu Răzvan Meseșeanu

Virgil Dumbravă a evidențiat în confernța de presă faptul că a venit în organizația politică fiind indemnat de bunul său prieten Răzvan Meseșeanu. Spune că a fost convins peste 90% să i se alături, în ciuda faptului că ar fi avut de gând să se retragă din sfera politică. Fostul viceprimar Virgil Dumbravă spune că a lăsat câteva lucruri bune, arătând sistemul de iluminat public și alte realizări finalizate.

Conferința de presa PRO ROMÂNIA CALARASI – 12 Decembrie 2019

Publicată de Călărași PRESS – www.calarasipress.ro pe Joi, 12 decembrie 2019

Despre Autor