VIDEO/ Primarul Daniel Ștefan Drăgulin invită câțiva cetățeni din cartierul Măgureni la discuții

Primarul municipiului Călărași s-a întâlnit, vineri, 18 ianuarie  cu cetățenii din cartierul Măgureni pentru a le afla problemele, suferințele și pentru a le face noi promisiuni bazate pe proiecte și investiții.  La întâlnire au participat aproximativ 15 oameni care au bătut drumul din cartierul Măgureni pentru a sta la discuții cu administrația publică locală. Informările pentru această adunare par a fi făcute selectiv. La adunare participă cetățeni care s-au obișnuit să își exprime părerile, opiniile negative sau pozitive la adresa celor responsabili din primărie pe rețelele sociale.  Acțiunea din primărie e tardivă și dubioasă. Până acum de ce nu s-au realizat astfel de întâlniri? Se apropie alegerile, să nu uităm! Primarul face deschiderea, explică ce rol are această adunare, după care invită reporterii să părăsească sala în așteptarea unui deznodământ al discuției.  Această adunare nu se dorește a fi filmată și făcută publică de către presă.

Gestul de a da reporterii afară din sală ar fi de înțeles,  edilul/primăria se află într-un proces civil cu un reporter care este acuzat de calomnie, insulte și ceva legat de prejudicii ale imaginii publice/private. etc Ne-a rugat să nu filmăm discuția cu oamenii. Noi am înțeles, am considerat că decizia primarului este una bine motivată. Dar consiliera acestuia a simțit nevoia să ia o atitudine mai dură. 

 

PIXUL ȘI CONSILIERA PRIMARULUI

Dornică de a verifica reporterul, consiliera primarului Drăgulin, fost om al presei a sărit cu gura pe reporter, repetându-i de mai multe ori să oprescă camera video ( în ciuda faptul că acesta era oprită). Insistențele să nu filmăm/înregistrăm discuțiile au continuat. “Oprește camera! Pune-o jos!” – la câteva cuvinte distanță – “Dacă ai vreun pix, la tine, care înregistrează”. De regula, pix-ul din buzunar are alt scop, nu de a înregistra ceva. 

Am așteptat așa cum ne-a recomandat primarul, să stăm pe hol pentru a aștepta un deznodământ al dicuțiilor. Iată ce răspunsuri am primit:

 

https://youtu.be/uBRiRtZ20Lk?t=19

Despre Autor

Ultimele articole

spot_imgspot_img

Related articles

spot_imgspot_img