Un medic chirurg-estetician din Călărași s-a postat, gol pușcă, pe story-ul de la Facebook

Un medic chirurg-estetician din Călărași, în vârstă de 69 de ani, a fost victima tehnologiei. Ionel Ionescu a postat o imagine cel puțin ireală pe profilul personal de Facebook. Imaginea în care medicul apare gol pușcă a fost încărcată în jurul orelor 23:49 și a fost imediat văzută de prietenii săi din lista de contacte.

Medicul, cunoscut pentru experiența sa vastă în chirurgia estetică și pentru o reputație impecabilă de-a lungul carierei, fost angajat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași. Cu toate acestea, avansul tehnologic rapid îl depășește pe acesta, iar situația de astăzi este o dovadă clară în acest sens.

Am încercat să-l contactăm pe medic pentru a obține un punct de vedere referitor la imaginea controversată apărută pe profilul său de socializare, însă fără succes. Evenimentul a stârnit deja o serie de reacții în comunitate locală. Deocamdată, motivele care au stat în spatele apariției acestei fotografii rămân incerte, iar opinia publică este în așteptarea unui răspuns din partea medicului.

Despre Autor