Termeni și Condiții de utilizare Călărași100.ro

Ultima actualizare: 28.12.2018

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.calarasi100.ro

INTRODUCERE
Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.calarasi100.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI
S.C. CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS S.R.L. (denumită în continuare CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiilor software.

CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi aplicaţia software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului  este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS.

Informațiile prezente pe https://calarasi100.ro/ sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii https://calarasi100.ro/ pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul https://calarasi100.ro/ nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS. CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web https://calarasi100.ro/, a informațiilor și a altor materiale prezentate de CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

 

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii de interes public, știri, reportaje, interviuri, actualizate în timp real, cât mai aproape de adevăr.

CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care vizitează site-ul https://calarasi100.ro/ şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

SC CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS SRL isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest set de termeni si conditii (e.g. pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al serviciilor furnizate de societate). Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces la site si utilizare a serviciilor, utilizatorul trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a evz.ro termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Daca nu sunteti de acord cu acest set de reguli termeni si conditii nu puteti utiliza evz.ro si/sau serviciile SC CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS SRL.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.