Surse: Grădiniță din Medgidia, ridicată prin muncă la negru, cu angajați ai Primăriei Curcani

Perioada electorală scoate la lumină tot felul de situații dubioase petrecute în ultimii 4 ani. O situație atipică a fost expusă pe o rețea de socializare chiar zilele trecute.

➡️ Iată informațiile care circula in spațiul public:

••

Un alt episod din scurt metrajul: ”Munca la negru a angajaților Primăriei Curcani la Medgidia”
După cum s-a mai precizat și în alte articole de presă despre activitatea angajaților Primăriei Curcani sau mai bine zis de SRL-ul lui Gazu Aurică, la construirea unei Creșe în mun. Medgidia, jud. Constanța, vom continua dezvăluirile ”pas cu pas” și vom aduce la cunoștința publicului toate activitățile desfășurate de către aceștia de-a lungul timpului.

În data de 03.07.2020 inginer Dâlvărea Ion împreună cu muncitorii Lungu Marin, Pălăngeanu Ion, Pandelea Nicolae, toți din cadrul Primăriei Curcani, plătiți din banii publici ai comunei au prestat activități de construcție pentru firma lui Gazu Aurică.

În executarea lucrărilor, acești indivizi au folosit scule și unelte cumpărate de Primăria Curcani de la Magazinul de Bricolaj Dedeman.
În prezent clădirea nu este finalizată însă din informațiile de presă a rezultat că, Gazu Aurică a promis oamenilor din sat care beneficiază de ajutor social că îi va lua la muncă cu ziua la construcția sa, daca va ieși primar la alegerile din 27.09.2020.

După finalizarea acestui serial, vom continua cu un altul, intitulat: ”Școala Generală din com. Nana”, unde inginerul Dâlvărea Ion s-a implicat exemplar.

Despre Autor