S-a anunțat o nouă demisie din PSD Călărași!

Valul demisiilor se pare că abia acum ar începe. De această dată este vorba despre un tânăr din organizația de Tineri Social Democrați care a luat decizia de a se reorienta politic. Momentan nu dorește să i se facă publică identitatea, dar vrea să vorbească în exclusivitate despre modul în care s-au desfășurat lucrurile în interiorul PSD Călărași în perioada în care Ciprian Pandea a fost președinte interimar.

„În acest moment nu ma mai regăsesc în aceasta organizație. Nu este socializare și unitate. Echipa de tineret pe județ, din punctul meu de vedere nu exista. Odată cu plecarea lui Pandea Ciprian am simțit tensiunile și organizarea dezastruoasa a evenimentelor. Alături de Ciprian Pandea am reușit sa fac multe la nivel de localitate și la nivel de județ. Regret ca am ajuns sa îmi dau demisia dar în acest fel nu se mai poate. Am să caut o echipă cu care pot lucra frumos, corect și care sa fie unita.”

Este dreptul fiecărui membru să ia decizia cea mai corectă. Care credeți că sunt motivele pentru care membrii părăsesc organizația?

Despre cine este vorba? Putem spune un singur lucru. Luni, la prima oră își va depune demisia la sediul organizației politice. Apoi se va înscrie în Pro România, partidul lui Victor Ponta.

loading…

Despre Autor