Patru persoane prinse în flagrant, 31 conducători auto fără permis

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: APROXIMATIV 190 DE INTERVENȚII LA EVENIMENTE ȘI PESTE 680 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 4 persoane, precum și dispunerea a 28 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 31 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 28 ianuarie – 03 februarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 188 de evenimente, dintre care 178 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 55 de infracțiuni, 4 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 28 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 682 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 228.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 4 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 31 de permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Despre Autor