Luci, studentă din Călărași, dispărută de peste 4 luni fără urmă

Luci, o tânără studentă din comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, este dispărută de aproximativ patru luni, iar prietenii şi familia se tem de ce este mai rău.
 
Ultima dată când a fost văzută în viaţă, Lucica Dragnea se afla în casa tatălui ei vitreg din comuna Jegălia.
De pe data de 26 septembrie 2018, nimeni nu a mai văzut-o şi nimeni nu mai ştie nimic despre ea.
Luci era studentă şi, potrivit prietenilor, era o fată foarte cuminte, motiv pentru care dispariţia ei este una neobişnuită.
Tânăra nu obişnuia să petreacă alături de persoane necunoscute, nu avea un anturaj periculos şi nu obişnuia să iasă în cluburi sau baruri.

Luci este căutată de prieteni şi familie de patru luni (din 26 septembrie 2018)

‘În anul în care urma să absolvească facultatea, a suferit o cădere nervoasă şi de atunci şi-a pierdut din luciditate, fapt care a şi dus la dispariţia ei. Ne temem că ar putea fi moartă, mai ales pentru faptul că suntem conştienţi că nu se poate descurca singură. De asemenea, faptul că tatăl ei vitreg nu i-a anunţat dispariţia timp de două luni, ne îngrijorează foarte tare. Poliţia nu are nicio pistă. Vă rog (…) să ne ajutaţi să o găsim’, se arată într-un apel al prietenilor lansat pe reţelele sociale.

Mama tinerei se află la muncă în Germania, în timp ce tatăl ei vitreg, cel cu care şi locuia în Jegălia, este şofer de TIR şi stă mai mult plecat.
Toţi cei care au informaţii sau au văzut-o pe tânăra studentă sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112. Ne puteți contacta pe adresa de e-mail a redacției noastre stiri@calarasi100.ro sau la numărul de telefon 0735.128.255

sursa: observator.tv

Conform reprezentanţilor IPJ Călăraşi, dispariţia fetei a fost sesizată autorităţilor în urmă cu o lună şi jumătate de tatăl natural. Deşi nu mai luase legătura cu fiica sa în ultimii 10 ani, acesta a încercat s-o contacteze. Pentru că nu i-a dat de urmă şi nimeni nu mai ştia nimic de ea, bărbatul, care se află în străinătate, a sunat la Poliţie. “De la data sesizării dispariţiei, poliţiştii au desfăşurat multiple activităţi pentru depsiarea persoanei dispărute. Aceasta a fost pusă în urmărire naţională. Cetăţenii care pot furniza informaţii despre persoane dispărută sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112”, a precizat Bianca Ghiveci, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Despre Autor

Ultimele articole

spot_imgspot_img

Related articles

spot_imgspot_img