Liderii Iulian Iacomi și Roxana Pațurcă, la pas pe străzile din Călărași pentru a întări încrederea electoratului

În data de 11.05.2019 social democratii calaraseni s-au aflat iarăsi în campania electorala pentru europarlamentarele ce se vor desfășura în data de 26 mai 2019.

Președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, împreuna cu parlamentarii Roxana Pațurcă, Sorin Vrăjitoru si Cristian Șefer au luat la pas Municipiul Călărași alături de Președintele Organizației Municipale Călărași dl Marius Dulce parcurgând Str Prelungirea București pana la Piața Orizont, apoi echipele s-au răspândit pe străzile Luceafărului, Dumbravei, Năvodari, Dropiei, Grădiștea, Mihai Viteaza, Crângului, Pescărus, Digului și Prelungirea Luceafărului, acoperind întregul cartier Mircea Voda.

Campania a continuat apoi in localitătile Modelu, Dragalina si Cuza-Voda aflate în Colegiul 2 coordonate de către deputatul Sorin Vrăjitoru iar sub coordonarea domnului deputat Șefer Cristian si a domnului Samoilă Ion o parte din localitățile Colegiului 4: Curcani și Șoldanu.

Este de datoria noastră să vă informăm cât mai bine și să vă motivăm ca să fiți interesați de totul ce se întâmplă în domeniul electoral dar mai ales de acțiunile promovate de către PSD Călărași deoarece ca si cetățeni sunteți împlicați activ în viața social-politică a țării.

Scopul nostru este acela de a conștientiza implicarea și realizările guvernării PSD in localitățile din care faceți parte.

Comandat de Partidul Social Democrat |Executat de S.C. CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS SRL | CMF: 41190008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *