Iulian Iacomi: “Guvernul PSD susține puternic legumicultorii români”

 Publicat pe: 12 mai 2019 

Președintele organizației județene a Partidului Social Democrat Călărași, Iulian Iacomi întărește încrederea românilor prin susținerea programului pentru tomate ce are o vechime de trei ani în existență. Peste 18.ooo  mii de cereri au fost depuse! Guvernul României a alocat peste 230 de milioane de lei în susținerea acestui program benefic românilor care doresc să dezvolte o afacere din tomate.

Și în acest an guvernul PSD susține puternic legumicultorii români. Programul pentru tomate a intrat în al treilea an de existență. Este o confirmare a reușitei și utilității sale. Fiecare legumicultor care aplică primește câte 3000 de euro/an, dacă acesta cultivă roșii în solarii cu o suprafață de minim 1000 mp. Până acum sunt peste 18500 de cereri, iar suma totală alocată de Guvernul României se ridică la peste 230 de milioane de lei.
Reușita programului de tomate a fost edificatoare astfel că, din acest an, guvernul crește susținerea pentru usturoi de la 1000 la 3000 de euro pe hectar și evaluează subvenționarea altor șase produse românești: 3 soiuri de ardei, gogoșari, vinete si castraveți.
Alimente curate, gustoase și sănătoase, pentru noi și copiii nostri!
Pentru Călărași, un județ preponderent agricol, astfel de măsuri contribuie din plin la obținerea unor recolte record, așa cum a obținut România anul trecut. În plus, dacă vorbim și despre Programul de refacere și modernizare a rețelei de irigații la nivel național, program ale cărui rezultate se văd deja în județul nostru, putem spune că guvernarea PSD este una de bun augur pentru agricultură, pentru călărășeni și pentru toți românii.” – scrie Iulian Iacomi, președinte PSD Călărași, pe o rețea de socializare


Comandat de Partidul Social Democrat |Executat de S.C. CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS SRL | CMF: 41190008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *