Incendiu puternic pe str. Dunărea la barul cunoscut în zonă “la Brânză”

Un incendiu  violent s-a produs în această seară, pe str. Dunărea, din municipiul Călărași în jurul orelor 21.00.  Pompierii militari din cadrul I.S.U. Călărași au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu de anexe ale unui service auto, cunoscut de călărășeni drept al lui Brânză. Au ars mai multe anexe amplasate terenul respectiv, o tâmplărie PVC, care a fost în trecut service auto, un bar/magazin mixt.

Prezente la fața locului au fost și echipajele de jandarmerie, echipaje de poliție și pompierii militari din cadrul ISU care au intervenit cu mai multe autospeciale. Suprafața de peste 1000 de mp se află în litigiu, între moștenitorii terenului pe care se desfășoară mai multe activități comerciale, tâmplărie PVC, tinichigerie, atelier mecanic. Afectate de incendiu au fost și două autoturisme, acestea aflându-se în curtea service-ului.

Incendiu atelier tamplarie pvc, fara victime, in mun. Calarasi, pe str. Dunarea. ISU Călărași

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Miercuri, 16 ianuarie 2019

Viteza cu care focul s-a extins a făcut barul scrum, arzând în totalitate. Unii martori afirmă faptul că incendiul ar fi pornit din cauza unei sobe aflate în incinta fostului service, în prezent atelier PVC. In eveniment nu au fost înregistrate victime.

Pompierii și polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au produs incendiul.

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Miercuri, 16 ianuarie 2019

Despre Autor