I. Iacomi, președintele PSD Călărași: “Avem o echipă nouă de conducere, ne bazăm pe oameni cu experiență pe care i-am cooptat recent alături de noi…”

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Călărași are un nou președinte ales. Iulian Iacomi este primarul orașului Lehliu Gară, are experiență parlamentară în Camera  Deputaților, dar a preferat să revină la conducerea primăriei din Lehliu în vara anului 2017 pentru a continua proiectele pe care le-a început.

Duminică, 10 martie, Iulian Iacomi a fost validat pentru a ocupa funcția de președinte al organizației județene a social democraților călărășeni.  Președintele PSD, Liviu Dragnea și secretarul general al partidului Codrin Ștefănescu au participat la desfășurarea Conferinței Alegerilor desfășurate la sfârșitul acestui weekend.

Președinte PSD, Iulian Iacomi a transmis printr-o postare pe pagina de Facebook a organizației politice un mesaj adresat susținătorilor politici și membrilor de partid:

Dragi prieteni,
Acum două zile, cu ocazia Conferinței extraordinare de bilanț și alegeri, președintele Partidului Social Democrat, domnul Liviu Dragnea, punea un accent deosebit pe importanța alegerilor europarlamentare care vor avea loc în luna mai.
Așa cum ați putut vedea cu toții în ultimele luni, celelalte formațiuni au furat deja startul – dincolo de atacurile la persoană îndreptate împotriva liderilor noștri, au apărut, în țară și chiar în județul nostru, bannere de campanie plasate ostentativ, în disprețul legii electorale. Mai mult decât atât, în mediul online suntem mereu atacați prin postări pe rețelele de socializare sau prin articole la comandă care doresc a minimaliza meritele Guvernului României în ceea ce privește creșterea economică reușită în acest an.
Aceste lucruri trebuie să ne încurajeze pentru a reuși în acest an unele dintre cele mai bine puse la punct campanii electorale pe care PSD Călărași le-a organizat și pus în practică vreodată, atât la alegerile europarlamentare, cât și la alegerile prezidențiale.
Avem o echipă nouă de conducere, ne bazăm pe oameni cu experiență pe care i-am cooptat recent alături de noi, așa cum este domnul Doru-Ioan Tărăcilă, și avem capacitatea, pe fondul creșterii economice consistente, de a convinge oamenii să ne acorde încredere în continuare, pentru a continua proiectele în beneficiul tuturor românilor.
Voi propune ca președintele executiv al PSD Călărași, doamna Roxana-Natalia Pațurcă, să fie coordonatorul campaniei de alegeri europarlamentare din acest an. Îi cunosc doamnei senator capacitatea de coordonare și îmi exprim convingerea că anul acesta va reuși să obțină rezultate care ne vor permite să ne mândrim la nivel național.
Cred în ea, așa cum cred în toți membrii PSD Călărași de a-și aduce aportul la obținerea unui scor foarte bun pentru organizația noastră.

Al vostru,
Președintele PSD Călărași
Iulian Iacomi

Despre Autor