Grav accident rutier între localitatea Tonea și Roseti! O căruța neiluminată în care se aflau 4 persoane, a fost zburată de pe carosabil

Grav accident rutier între localitatea Tonea și Roseti! O căruța neiluminată în care se aflau 4 persoane, a fost zburată de pe carosabi

În această seară, în jurul orelor 02.35, între localitățile Tonea și Roseti s-a produs un eveniment rutier grav, în care a fost implicată o căruța în care se aflau două persoane adulte și doi minori și un autoturism marca Renault, condus de o femeie cu vârsta de aproximativ 50 ani.

Martorii spun că atelajul în care se aflau cele patru persoane era neiluminat și circula pe DN 3, un drumul principal de legătură dintre localități de pe acea rută. Căruța circula în direcția Roseti – Tonea. Femeie care conducea autoturismul nu a mai avut timp sa evite căruța, iar impactul, din păcate, a fost frontal.

Unul dintre minorii aflați în căruța este în stare foarte gravă, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat de urgență la Spitalul din Călărași.

La fața locului au sosit mai multe ambulante, echipaje de politie și o echipă de descarcerare din cadrul ISU Călărași.

Victimele au fost preluate de echipele de salvare și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Călărași.

Loading… 

Despre Autor

Ultimele articole

spot_imgspot_img

Related articles

spot_imgspot_img