Deputatul Constantin Bîrcă alături de credincioșii din Mânăstirea

Deputatul Constantin Bîrcă și-a înclinat atenția în acest weekend asupra credinței și semenilor de lângă noi. Pentru câteva ore, demnitarul social-democrat a fost prezent în biserica din Mânăstirea, lăcaș creștin de cult unde a contribuit, alături de autoritățile locale, pentru reabilitarea acestuia.
“Am ascultat în această dimineață Sfânta Liturghie, în Biserica Sf. Nicolae, din satul Coconi, comuna Mânăstirea, alături de mulți credincioși călărășeni. Un moment minunat de reculegere, dar și de comuniune cu toți cei prezenți la slujbă. M-am bucurat să admir noua catapeteasmă a lăcașului, la realizarea căreia cu smerenie am contribuit și eu, alături de autoritățile locale. Pe această cale, vreau să îi transmit multe mulțumiri, pentru implicarea în proiect, domnului primar Marian Iancu, un om devotat, care știe să răspundă nevoilor concetățenilor săi.
Și, pentru că suntem în luna Sărbătorilor de Iarnă, în așteptarea colindătorilor, am profitat de prilej și le-am făcut și eu urări de sănătate și fericire, împărțind, în același timp, câteva daruri, enoriașilor călărășeni pe care i-am întâlnit. Să avem un sfârșit de an cu multe bucurii și să ne păstrăm nestrămutată credința în suflet!” – a fost mesajul deputatului Constantin Bîrcă.

Despre Autor