Călărași: Scandal după meciul dintre Dunărea – FCSB, câțiva suporteri s-au luat la bătaie

La puțin timp după terminarea meciului dintre Dunărea și FCSB, meci care s-a terminat cu scol egal 1-1, pe o stradă din apropierea stadionului Ion Comșa s-au intersectat suporterii înfocați ai celor două echipe de fotbal. Un scandal de proporții s-a iscat între cele două tabere după câteva contradicții ce au avut ca subiect modul în care s-a desfășurat partida jucată pe terenul călărășean.

Celebrul Claudiu Pârâială ar fi unul dintre protagoniștii acestui scandal. Jandarmeria care asigura desfășurarea în siguranță a meciului a intervenit și a calmat în cele din urmă cele doua tabere. Incidentul s-ar fi consumat într-un local situat pe Bulevardul Republicii.

Martorii spun că s-au auzit bubuituri, înjurături și amenințări. Mai multe persoane au fost identificate de către jandarmii care au venit la fața locului. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Călărași nu a putut să ofere detalii despre măsurile luate de echipajul de jandarmerie care a aplanat conflictul dintre suporteri. Intervenția jandarmilor s-a finalizat cu un selfie realizat de unul dintre suporteri.

 

Despre Autor