Călărași: Accident pe strada Locomotivei. Un motociclist a intrat frontal într-o mașină parcată

În această după-amiază, puțin după orele 15.30, pe str. Locomotivei din municipiul Călărași, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un motociclist. Din informațiile martorilor se pare că motociclistul circula pe str Locomotivei ( Stadion – 10 Nivele), iar la un moment de neatenție, ar fi scăpat de sub control motorul, ajungând la un impact frontal cu un autoturism marca Opel Corsa, care  staționa pe partea carosabila. Victima, un bărbat de cca 35 – 37 ani se află în stare de șoc. Are ambele picioare rupte. La fața locului a  sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanță  și un echipaj din cadrul Biroului Rutier Călărași.

Cei prezenți la fața locului susțin că motociclistul a ajuns să intre în mașina parcată din cauza pietrișului de pe partea carosabilă. Polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul. În cauza, cel mai probabil s-a deschis un dosar penal de vătămare corporală.

UPDATE: Ambulanța a ajuns în două minute de la apel. Pacientul era în stare de șoc, funcțiile vitale erau stabile la sosirea în U.P.U., la scurt timp, starea bărbatului s-a depreciat, urmează să fie bagat în sala de operație. Posibil ruptură de splină, multiple traumatisme.

 

Despre Autor