Accident pe DN 21 în dreptul localității Ștefan Vodă, două persoane rănite

Accident pe DN21, între Drajna și Radu Negru, în dreptul localității Ștefan Vodă. Evenimentul rutier s-a petrecut aseară, puțin după orele 21.00. Conducatorul unui autoturism marca Skoda se pare că nu ar fi păstrat distanța regulamentară dintre autovehicule. S-au înregistrat două victime. 

La fața locului au intervenit polițiști, pompieri din cadrul ISU Călărași echipaje de prim ajutor SMURD și echipaje de ambulanță.

In urma impactului au rezultat două  victime: un bărbat de 39 de ani, de naționalitate germană (șoferul autoturismului Skoda ce a scăpat mașina de sub control) și șoferul tirului de 57 de ani.

Cei doi șoferi au fost verificați de către polițiști în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatele fiind 0 în ambele cazuri.

Victimele au fost transportate la un spital din Capitală în cursul seri de ieri, 14 ianuarie pentru investigații suplimentare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală. Polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii vinovăției.

Despre Autor